Revisorsassistent och erfaren redovisningskonsult

Wekon Revision AB är en fullservicebyrå med stort lokalt engagemang. De flesta av oss har en bakgrund från en av de stora revisionsbyråerna men sedan februari 2016 är vi en fristående byrå med kontor i Arvika. Våra kunder är främst mindre ägarledda företag i västra Värmland.

Vi är idag 15 medarbetare som uppfyller våra kunders behov inom redovisning, revision och skatt och ser till att deras problem blir lösta. Vi behöver nu fler problemlösare. Vi vill ha dig som, liksom vi, brinner för redovisning. Är du dessutom: nyfiken, driven, hjälpsam, affärsmässig, social och noggrann så är det stor chans att det är dig vi söker. Vi ser gärna att du har förmågan att vara serviceinriktad samtidigt som du har en professionell inställning. Eftersom ett lokalt nätverk är en värdefull tillgång ser vi gärna att du har någon anknytning till västra Värmland.

Vi söker nu både en revisorsassistent och en redovisningskonsult.

Revisorsassistent

Som revisorsassistent kommer du främst att arbeta med revision, redovisning och rådgivning till ägarledda företag. Du kommer arbeta tillsammans med övriga medarbetare och påskrivande revisor och tidigt få stort ansvar för planering och genomförande av revisionsuppdrag. I rollen ingår även att upprätta bokslut, årsredovisningar och deklarationer för ägarledda företag där rådgivningsrollen utgör en betydelsefull del.

Vi söker dig med en högskolexamen inom redovisning/revision. Du har ett genuint intresse av att vilja utvecklas och anta nya utmaningar. Du är bekväm och engagerad i mötet med kunder och kollegor och klarar av att jobba under tidspress.

Redovisningskonsult

I rollen som redovisningskonsult kommer du arbeta med löpande bokföring, avstämningar, bokslutsarbete, upprättande av årsredovisningar, deklarationer samt rådgivning inom redovisning och skatt. Vårt mål på sikt är att du ska bli en fullfjädrad rådgivare inom redovisning och skatt där du har ett helhetsansvar för leveransen av ekonomiservicetjänster till kunden.

Vi söker dig med några års erfarenhet från konsultrollen och gärna speciellt bokslutsarbete. Du är van att arbeta självständigt och med servicekänsla och engagemang. Du ser möjligheter och drivs av personlig utveckling och kan växa i din roll.

Ansökan

Vi kommer att påbörja urvalsprocessen löpande och tillsätta tjänsterna så snart som möjligt så skicka in din ansökan direkt med CV, betyg och personligt brev till jobb@wekonrev.se.